– Isac Lidberg är borta på EM, sen kör Alberto (Catenacci) och Emil (Bellander) rehab de här första dagarna. Alberto har lite ont i ett knä och Emil har en liten överansträngning. Men de är i full träning efter helgen, så det ser ganska bra ut faktiskt, säger Hansen till Corren.

ÅFF har tre U21-matcher inbokade innan omstarten den 22 juli mot Brommapojkarna. Tanken är att alla spelare ska få speltid för att komma i matchform.

– Vi har Gefle två gånger nästa vecka. Först borta på måndag och sen så har vi flyttat den som skulle ha varit i augusti hemma mot Gefle till på fredag. Vi kommer kombinera träning och fotbollsmatcher inför omstarten, så det passar bra.

Hansen berättar också att en provspelare ser ut att komma, men i så fall först under slutet av nästa vecka.

– Han kommer inte spela U21-match på måndag, möjligtvis nästa fredag. I så fall om det blir så kommer han att träna med oss på torsdagen nästa vecka och spela på fredag.

Vad är det för typ av spelare?

– En med offensiva kvaliteter, så mycket kan jag säga. Det är ingen renodlad anfallare utan en mer speedig spelare.

Efter en svag start kom ÅFF igång rejält under slutet av våren. Under juni månad var man obesegrat och tog tio av tolv möjliga poäng.

– Det är klart att vi fick en tuff start och som i alla grupper så tappade vi lite självförtroende. På något sätt krånglade vi oss ur det och jag tycker gruppen har reagerat bra, jobbat hårt och jobbat som ett lag nu på slutet. Vi vill försöka bättra alla detaljer. Vi har ett så pass ungt lag att det finns alltid detaljer att jobba med. Vi har en spännande höst framför oss och ser fram emot de 16 matcher som är kvar.