Wahidi, som är en offensiv kant- och anfallsspelare, var på plats och visade upp sig hos ÅFF redan i vintras och deltog i en internmatch. Då gjorde han tre mål. Nu testas han under fredagens förmiddagsträning och därefter senare under kvällen i U21-matchen mot Gefle.

– Han är en poängspelare och sen så har han en riktig fart, säger ÅFF-tränaren Roar Hansen.

Har du sett honom något under våren?

– Jag har kontakter i Danmark och har fått rapporter om honom och att han fortsätter producera poäng. Sen gjorde han ett bra intryck när han var här. Nu har han haft ytterligare en halv säsong bakom sig och är just nu inte uppbunden till något kontrakt heller.

Nära redan i vintras

Hansen berättar också att han funderade flera gånger om innan han bestämde sig för att inte ta in Wahidi redan i vintras.

– Jag har ingenting på att förlora på att titta på honom en gång till, så jag tycker det vore intressant att se honom i en riktig match, sen är han i en bra ålder också (född 1994).

Ingen IFK-förfrågan på Jansson

Nu i veckan blev det klart att IFK Norrköpings målvakt Michael Langer lämnar klubben. Redan förra året var den allsvenska klubben intresserade av ÅFF-målvakten Gustav Jansson, men klubbarna kunde komma överens om övergångssumman. I år har klubbarna än så länge inte haft någon kontakt.

– Nej, ingen alls, säger Hansen till Corren.