Det var för några veckor sedan som Corren berättade att Demirok efter mindre än ett år som ÅFF-bas övervägde att hoppa av på grund av ett allt tuffare och mer hotfullt arbetsklimat.

Nu är årsmötet bara drygt två veckor bort och läget är fortsatt oklart. Muharrem Demirok bekräftar att inget beslut är taget och säger:

– Vi för ett gemensamt resonemang, jag och valberedningen. Jag har varken sagt ja eller nej. Ambitionen är att det ska bli det bästa för ÅFF.

Det låter som att även din ambition är att stanna.

– Det skulle vara jättekul att vara kvar, men vi måste hitta en bra lösning innan jag kan ge ett besked.

Han vill inte gå närmare in på exakt vilka diskussioner som förs, men enligt uppgift handlar det nu till största delen om hur många övriga i den nuvarande styrelsen som blir kvar.

– Efter allt arbete som gjorts känns det viktigt att inte föreningen tvingas börja om på nytt, säger Muharrem Demirok.

Det har tidigare ryktats om att ett kuppförsök skulle vara på gång till årsmötet, med en falang bestående av personer som tidigare varit verksamma i klubben i olika roller.

Men enligt säkra källor ska det nu inte längre vara aktuellt. Däremot har valberedningen fått tips om flera personer som kan vara intresserade att finnas med i en framtida styrelse.

Bokslutet är ännu inte helt fastställt, men som vi berättat tidigare kommer superettanklubben att efter de senaste årens ekonomiska turbulens presentera ett plusresultat för 2016.