– Han ska träna med oss så får vi se hur det utvecklar sig, säger LSW-tränaren Pierre ”Brassen” Walfridsson.

LSW tappar spelare efter futsalvintern. Sanel Osmanovic väljer Boren och André Rako lämnar också, men har ingen ny klubb klar.

Spelare är samtidigt på väg in.

Ilija Praizovic är 20 år och har spelat i Macva-Sabac i division 2 i Serbien. Nu bor han i Motala hos en släkting och vill komma in i Motalafotbollen. För Maif bedöms han behöva mer träning, men LSW tar emot honom.

– En okej back i fyran. Gör han det bra hos oss kan det vara en ingång till Maif, säger Pierre Walfridsson.

Aktuell för LSW är också Alexander Ingström från Mjölby Turabdin, en 19-årig storvuxen mittfältare. Han har haft skadeproblem, men är på väg tillbaka.

LSW lånar dessutom in Olle Movitz, Adam Turesson, Charbel Hanna och målvakten Jakob Wickström, alla födda 1999, från det Maiflag som spelade pojkallsvenskan förra året och tog SM-guld i futsal.

– Yngre spelare kommer in, det är de som är framtiden. Vi har bara några äldre spelare kvar i truppen. Men Sanel är alltid välkommen tillbaka. Dörren står alltid öppen till Norra för honom, säger Pierre Walfridsson om den flyktade spelaren till Boren.

– Jag tror att fyran blir en bra serie. Boren blir starka och Boxholm också, bedömer LSW-tränaren som på onsdagen kör crossfit med sina spelare.