Men på söndag blir det verklighet i Malmsjöhallen i Tumba utanför Stockholm. Det är seriesegern i futsalettan som ger Motalalaget platsen i en direkt avgörande SM-åttondelsfinal, fulltidsmatch på två gånger 20 minuter mot Falcao.

För den som följt rosa lagets äventyr ringer Falcao lite extra. Det var Falcao som de rosa herrarna flera gånger mötte besegrade i sina SM-framgångar för sex-sju år sedan.

– En spelare från den tiden är faktiskt tränare för damlaget i klubben nu, säger Zerostränaren Claes Carlsson.

Artikelbild

| SM-DAGS. BK Zeros damlag utvecklas, både på bredden och på spetsen. På söndag spelar Motalalaget SM-åttondelsfinal i Tumba, mot Falcao.

Om det blir seger i Tumba spelas direkt efter kvartsfinal mot Sätra eller Norrköping. Vinnaren där går till medaljstrid en senare helg.

Falcao beskrivs som ett målglatt lag. Zeros lär få vara underdog på förhand.

– Jag tror att vi har en chans. Vi har spelat bra länge. Vi har spelat futsal flera år och har spelat ihop oss. Vi vet var vi har varandra, säger Zerosspelaren Felicia Holgersson.

– Chans har man alltid, bollen är rund, säger Claes Carlsson.

Artikelbild

| NYFÖRVÄRV. Mirjami Martikainen från Varv gillar Zeros som grupp och har valt att lämna Skeninge för Motalalaget.

Zeros har en rad nyförvärv från LSW och Boren och även en ny tränare från LSW i Tobias Leandersson som går in bredvid Claes Carlsson och Fredrik Jansson i ledartrojkan.

Senaste nyförvärvet är Mirjami Martikainen, en tjej från Varv som byter Skeninge i division 2 till Zeros i fyran utomhus.

– Jag vill spela för att det är kul och i lägre division blir det mer skoj. Det är en bra grupp i Zeros och jättekul med futsal, säger Mirjami.

Zeros har 24 spelare i truppen och efter SM blir det full fokus utomhus där målet är att vinna fyran. Motalalaget ska vara med i den "elitfyra" som bildas ihop med östra länet efter sommaren.

– Jag tror att det kommer att gå bra i år, säger Julia Ekström, ny från Boren.