Bojan Djordjic – som tidigare har spelat i bland annat Manchester United, AIK och Röda Stjärnan – är en av Sveriges största fotbollsprofiler.

Nu kan vi avslöja att nästa klubb blir Kisa BK.

Men övergången gäller bara en match. Förklaringen är att KBK har vunnit en välgörenhetsauktion på internetsajten Tradera. Det vinnande budet på 7 200 kronor går oavkortat till Diabetesfonden.

– Vi började snacka om det här i onsdags, när det återstod några timmar av auktionen. Vi la ett par bud och lyckades vinna, säger Kisas lagledare Robert Wass.

Hur känns det?

– Skitroligt. I mina ögon är Bojan en riktigt stor fotbollsspelare. Att få hit honom, och samtidigt stötta Diabetesfonden, känns som en bra grej.

Eftersom Östergötlands Fotbollförbund ännu inte har släppt något spelschema för 2019 är det oklart när Djordjic kommer att dra på sig Kisa-tröjan i division fem. Troligtvis blir det en hemmamatch någon gång under vårsäsongen.

I ett klipp på internet säger den 36-årige mittfältaren så här:

– Jag vill ha tre poäng och känslan att vinna en match. Formen är sisådär. Jag har en bit till toppformen, men det är också en bit till nästa säsong.

Bojan Djordjic avslutade sin aktiva karriär 2015. Sedan dess har han fortsatt jobba inom fotbollen – som tv-expert.