Fortfarande återstår det en dryg månad till seriestart i division 1, men i Linköping City råder febril aktivitet för att förstärka truppen ytterligare. En mittback står högst på önskelistan.

– Vi letar efter en reslig pjäs. Jag har sett matchen mot AFK på video och jag tycker att både Ivan och David såg intressanta ut. Samtidigt ställdes de inte på så tuffa prov från AFK, säger Melke Alan som själv håller på att återhämta sig från en lunginflammation.

Det verkar inte bli något spel i City för mittfältaren Atosh Elmi. Klubben var intresserad och gav ett kontraktsförslag som Elmi tackat nej till.

– I det läget har vi alltid släppt spelaren och gått vidare, så har det fungerat så länge jag har varit i City. Tyvärr kunde vi inte komma överens ekonomiskt, säger Melke Alan.

Det jobbas fortfarande intensivt med att försöka få japanen Yasuoka Takuto klar för klubben. Utöver Takuto och en mittback kan det bli frågan om ytterligare en värvning, beroende på vad som dyker upp. Övergångar måste vara klara senast 4 april då det svenska transferfönstret stänger.