LÄS OCKSÅ: City värvar ny mittfältsduo

– Utan tvekan är det prio ett att försöka få dom klara. För att få ett riktigt bra lag behöver vi lösa dessa tre spelare, säger Citys manager Melke Alan.

Den viktiga trion har alla återvänt till Linköping och är med och tränar med division 1-klubben, men några avtal är ännu inte påskrivna.

Artikelbild

– Det handlar om ekonomi. Det är viktiga spelare för oss men vi måste hitta vägar att lösa det. Där är vi inte riktigt än, säger Melke Alan.

Målvakten Michael Hartmann från USA var trygg som sista utpost i fjolårets lag. Japanen Yasuoka Takuto kom mitt under säsongen och gjorde succé tillsammans med Levon Pachajyan på högerkanten. Michael Uwezu i anfallet var också en av Citys allra bästa spelare.

– Vi har fått ut mer av Uwezu som spelare den senaste säsongen när han fick en nummer tio-roll. Jag hoppas vi kan hitta en lösning för både honom och de två andra, säger Melke Alan.

Vad gäller mittbacken Linus Sahlin från GIF Sundsvall så är City fortfarande intresserat.

Artikelbild

– Han är aktuell, men han har sagt att han vill spela högre upp och vi fortsätter leta på annat håll, säger Melke Alan.

Atosh Elmi har också provtänat med er en tid. Status där?

– Han har haft lite otur med skador och sjukdomar. Jag har sagt till honom att inte stressa, han är fortfarande här och tränar, säger Melke Alan.