– Enormt skönt. Vi har haft en hel del studsar emot oss på slutet, men nu fick vi tillbaka lite tur och det var vi förtjänta av. Man brukar ju säga att det där jämnar ut sig, sa Daniel Friberg, tränaren.

Gissa om han var belåten.

Efter den vassa starten har nykomlingen hamnat i en tuffare period och därför betydde lördagens tre poäng så mycket. Det såg länge ut att sluta oavgjort, men med matchklockan på 83 minuter höll sig Emil Dagnäs framme efter flipperspel i straffområdet och satte 2–1.

Segermålet.

Avgjort.

– Frågar du Lindö tycker de säkert att de var värda segern och frågar du oss är vi jäkligt nöjda med tre poäng. Stor eloge till killarna, sa Friberg.

Det var varmt värre och en match som kunde ha slutat hur som helst. MAI hade sina chanser främst i första halvlek, medan Lindö tog över mer i den andra. Men till slut kom alltså fullträffen (Dagnäs andra för dagen) som fick gästerna att jubla.

– Vi har många nya och det tar ett tag innan allt sitter. Nu krigade vi oss till vinsten och fick lite andrum till lagen bakom. Den här serien är så jämn att det lätt kan bli krampaktigt. Seger eller förlust kan göra fem tabellplaceringar upp eller ned, sa Daniel Friberg.

Han gav beröm till hela laget, med extraplus till tvåmålsskytten och Martin Ingesson i defensiven.