Eneby satte ribban för matchen. Flest chanser, mest bollinnehav och en nästintill outtröttlig ork på planen. Det var dock inte hemmalaget som nätade först. Torstorps Linus Andersson tog vara på lagets andra chans i den 18:e minuten med ett kliniskt avslut. Eneby drog upp temperaturen på matchen men lyckades inte förvalta chanserna på bästa vis eller blev stoppade av gästernas försvar. Torstorps målvakt, Martin Elovsson, var en bidragande faktor till att resultatet höll sig halvleken ut.

– Spelmässigt är Eneby ett bättre lag än vad vi är. Det är tydligt att vi inte alltid hänger med när det kommer till anfallsspelet mot dem. Men försvarsmässigt vet vi vad vi gör, så en sådan här match gör att man verkligen får visa vad man går för, sa Elovsson.

Eneby fortsatte sitt spel in i den andra halvleken. Orken var verkligen något som hemmalaget behövde ha, för målet satt långt inne. Chanser samlades på hög, framtill den 71:e minuten, då Goran Hadziahmetovic hittade rätt med huvudet för en i allra högsta grad väntad kvittering. Eneby fortsatte pressen men blev kunde inte få till ytterligare ett mål. Torstorps försvar eller domaren som valde att fria när hemmalaget kanske borde haft straff, satte stopp för Eneby.

Artikelbild

– Det är inte rätt. Vi hade så många chanser som vi hade kunnat göra något med men vi fumlar bort dem. Sen har vi ju även en potentiell straff som tolkas som filmning istället. Men resultatet ligger mer på oss, påpekade Enebys målskytt Hadziahmetovic.

– Det vi gör bra dock är att vi inte slutar kämpa, så det tar i alla fall jag med mig från den här matchen, fortsatte han.