Han var med och ledde laget till division 1 den gångna säsongen. Nu har kontraktet gått ut, men när klubben dragit igång träningen igen efter avancemanget är det med samma tränare.

Kim Hellberg kör på.

LÄS MER: "Har knappt sovit på hela veckan"

Och det är knappast så att det lär bli någon ändring på det heller, det är bara att man ska sätta ramarna för kontraktet som ska gälla.

– Vi diskuterar lite vad som ska ingå i rollen. Det är framför allt med Jens (Gustafsson, IFK-managern) som jag pratar om det. Det kommer att lösa sig. Det är mer vad som ska ingå i arbetsbeskrivningen förutom Sylvia.

Hur många år pratar ni om?

– Det också lite det vi diskuterar om.

LÄS MER: IFK:aren fick bra vibbar i Östersund

Sylvia kör tre veckors fotboll nu, innan det blir tre veckors fysträning fram till juluppehållet. I januari börjar resan mot division 1-premiären. Kim Hellberg hoppas att man kan behålla så stora delar av truppen som möjligt.

– Det är mer Adnan (Ergül, sportchefen) som sköter den biten. Men målet är att ha kvar så många som möjligt. Sedan om det finns spelare som kan få chansen i superettan eller allsvenskan och få spela fotboll på heltid så är vi glada för deras skull.