Nu räcker det med en poäng borta mot Gullringen på lördag för att säkra avancemanget.

– Det gör det, men vi tänker inte så, utan bara att vi ska vinna, sa matchhjälten Sead Muric som såg till att hans Lindö tog andra raka segern i kvalet.

Norrköpingslaget skapade inte många farligheter under hela matchen och det var inte mycket som stämde i det offensiva spelet. Men så i den 70 minuten dök chansen upp, en frispark från egen planhalva studsade över Hjulsbros backlinje och Muric höll sig framme och hann först på bollen med pannan.

– Målvakten var lite tveksam, jag visste inte om han skulle komma ut eller inte. Jag såg luckan och sprang in, nickade över och det blev mål.

Hjulsbro hade dittills styrt matchen och haft klara lägen att göra både ett och två mål, men Lindö lyckades hålla undan.

– De här matcherna är extra sköna att vinna. Tuff match, Hjulsbro hade mycket men vi gav inte upp, vi krigade oss in i matchen och lyckas få vi till det målet och vinna.

Lindötränaren Josef Massi var lättad och glad över poängen:

– Väldigt viktigt, det var ju absolut inte rättvist på långa vägar, men det är en oerhörd styrka också att vi kan vinna sådana här matcher. Vi är väldigt försvarsstarka, det har vi varit hela året. Sedan räcker det med en och annan chans så sätter vi dit den, sa Massi.

Nu återstår matchen borta mot Gullringen på lördag.

– Vi ska göra en bra träningsvecka, ta med det som var bra här och lämna det dåliga, avslutade Sead Muric.