Simon Dogan ersattes på tränarposten. Huvudtränaren petades och i stället coachas laget av Mikael Lindskog som kommer att stöttas av Fredrik Turesson, Robert Axelsson och Markus Fredriksson säsongen ut.

Nu rör det på sig i spelartruppen. Igantius Malki och Dzenis Halilovic kommer inte att slutföra säsongen i "Randigt", meddelar klubben på sin hemsida.

"Beträffande Ignatius Malki har en uppgörelse med Azech SF nåtts, sedan spelaren uttryckt en önskan om att inte längre representera Sleipner efter att Simon Dogan entledigats" står det att läsa på hemsidan.

Artikelbild

| Dzenis Haliliovic, här i Torstorp, blev inte långvarig i Sleipner.

Vidare uppger Sleipner:

"Dogan, som tidigare tränat Malki i Assyriska, var en avgörande faktor då anfallaren beslutade sig för att skriva på för IKS tidigare i år. Från föreningens sida vill vi tacka Ignatius Malki, och önska honom lycka till i Azech och med futsalen".

I början av augusti spetsade Sleipner truppen med Dzenis Haliliovic.

– Han är stor och stark och har ett bra skott. Han är en revanschsugen vinnarskalle, sa Igor Duvnjak i sportgruppen i samband vid övergången.

23-åringen lämnar även han.

"Vidare har IK Sleipner tillsammans med Dzenis Halilovic fattat beslut om att inte fortsätta samarbetet. Vi önskar honom lycka till framöver" meddelar Sleipner som är tabellfemma i division 3-serien och möter Torstorp borta på söndag.