Sylvia har hela tiden deklarerat att man vill behålla så många som möjligt ur den trupp som gick upp i "ettan" tidigare under hösten.

Nu är det klart att Hampus Näsström är en sådan som stannar.

– Det ska bli spännande och roligt att spela division 1-fotboll igen. Eftersom man är ett steg närmare "eliten" kräver det ju mer av en för här är lagen bättre och de flesta har mycket mer rutin på den här nivån än vad vi har så det blir tufft, vi kommer behöva jobba hårt för att bli ännu bättre, säger Näsström till klubbens hemsida.

Han tycker inte det var något svårt beslut att ta, när sportchefen Adnan Ergül hörde av sig och ville behålla försvararen en säsong till.

– Tittar jag tillbaka ser jag att jag utvecklats enormt under den här säsongen. Både på och utanför planen. Sedan har vi vuxit ihop som lag. Det är en grym sammanhållning, så det är alltid lika roligt att åka på träningar och matcher, så tanken på att spela division 1-fotboll med det här laget är såklart väldigt lockande.

– Vidare tänker jag att Sylvia är optimalt för min personliga utveckling. Det är jättebra förutsättningar här, vi har gymmet vägg i vägg och träningstiderna passar mig som jobbar vid sidan av, fortsätter han till hemsidan.