Att Christoffer Nyman är på gång tillbaka till IFK är långt ifrån någon nyhet. Det har varit högst aktuellt ända sedan i somras när IFK dock valde att backa på Eintracht Braunschweigs prislapp på omkring 15 miljoner kronor.

Men både Nyman och IFK har uttryckt önskemål om att han ska komma tillbaka till Östgötaporten efter sitt tyska proffsäventyr. Även om han officiellt också har hållit sig lojal till sin nuvarande arbetsgivare.

– Jag har ett kontrakt och jag respekterar det. Det handlar om att vara professionell. Min prio har varit att bli hel och det är jag nu, sa Nyman till Sporten dagen innan julafton.

Med endast ett halvår kvar på sitt kontrakt, och med vinterns transferfönster fladdrande för fullt, har spekulationerna intensifierats.

Det blev knappast mindre hausse kring en eventuell övergång när IFK valde att ha just Christoffer Nymans hälsning den 24 december i klubbens julnedräkning på sociala medier.

Senast för någon vecka sedan kom uppgifter från Sport-Expressen om att IFK Norrköping och Braunschweig var överens om ett pre-contract, alltså att man skulle säkra upp Nyman redan nu och att han skulle ansluta i sommar.

Samtidigt sa uppgifterna också att IFK jobbar för att få loss honom helt och hållet redan i det här fönstret. Med andra ord att han ska kunna spela för IFK så snart det bara är klart.

På tisdag förmiddag kanske vi får alla frågetecken uträtade.

IFK Norrköpings Twitter- och Instagram-uppdatering från måndagen kan knappast tolkas på annat sätt.

En "ansiktslös" spelare med handen innanför matchtröjan och som bultar på hjärtat – den målgesten har varit "Totte" Nymans signum hela karriären.

Bildtexten lyder: Tisdag 10.00. Östgötaporten.

Det kan bli ett kärt återseende på många sätt.