20-årige Petar Lukic, från NK Travnik i Bosnien-Hercegovina, beskrivs som en snabb och resolut mittback med fin teknik och blick för spelet. Efter flytten till Sverige i höstas tränade Petar med några klubbar men fastnade för Torstorps IF och spel i division 3 kommande säsong.

– Jag fick en bra känsla för klubben. Trevligt bemötande, en positiv atmosfär samt en intressant och spännande satsning låg bakom mitt val. Min personliga målsättning är att utvecklas, kämpa och ge allt för att ta en plats i laget. Jag vill verkligen bidra med allt jag kan och min förhoppning är att vi i laget hjälps åt att ta Torstorp uppåt, säger Petar till Torstorps hemsida.

Tränaren Daniel Helmesjö var nöjd med klubbens fjärde nyförvärv.

– Petar är en bolltrygg och spelskicklig mittback som inte drar sig för att spela fysiskt vid behov. Han har flertalet gånger visat prov på fin tajming i sina brytningar. Sen han började träna med oss i höstas har han hela tiden tagit kliv i takt med att han lärt känna gruppen och blivit mer trygg i miljön och nu börjar vi se hans fulla potential. Det ska bli väldigt spännande att följa hans fortsatta utveckling hos oss, säger Helmesjö till hemsidan.