Hyllade tränaren Martin Sjögren tog Linköpings FC till bejublat SM-guld – och blev för ett drygt år sedan förbundskapten för Norge. Där har han tillsammans med assisterande kaptenen Anders Jacobsson fått en tuff start, med misslyckande i EM i Nederländerna och uppmärksammat bråk med Ada Hegerberg, som beslutat sig för att hoppa av landslaget.

Stjärnspelaren riktade också hård kritik mot lagledningen och hävdade att det inte fanns utrymme att sticka ut. Nu är det hennes syster Andrine Hegerberg som rasar och menar att hon petats på grund av det som hände i fjol.

TIll Verdens Gang säger hon:

– Jag har känt mig helt ensam. Det har varit otroligt svårt. Det är tungt att bli utkastad och inte ha kontakt med någon. Jag tror bara att det blir för mycket för dem att ha med en Hegerberg i truppen.

Martin Sjögren svarar i ett sms till tidningen:

"Vi har diskuterat förhållandet med Andrine efter EM, utan att jag önskar att gå in på detaljer. Det jag kan säga är att det är sportsliga grunder till mina uttagningar. Hittills har jag värderat andra spelare som starkare. Andrine har fått lite speltid i Birmingham i höst. Förhoppningsvis ger övergången mer speltid i storklubben PSG."