Tre nyförvärv hämtas från division 2-laget AFK Linköping – Markus Nikkanen, Gustav Tinnerholm och Emil Gustavsson är alla klara. Så här säger MAI-tränaren Kenny Lundgren till klubbens hemsida:

– Markus är en vänsterback/vänsteryttermittfätlare med bra blick för spelet, han är duktig både offensivt och defensivt och har en härlig inställning, säger tränaren Kenny Lundgren om Nikkanen.

– Gustav har framförallt sina styrkor i i spelförståelsen, passningsspelet och inställningen till fotbollen, säger Kenny Lundgren.

– Emil kan spela på nästan alla positioner, men vi ser honom framförallt som ytterback. En spelare som alltid ger 100 procent och läser spelet bra, säger Lundgren.

Ansluter gör även Ödeshögskillen David Ingesson.

– David är en välskolad forward som varit i Husqvarna. Han är redo att ta nästa kliv och etablera sig på seniornivå. Vi är mycket glada att han valde oss i konkurrens med andra klubbar, säger MAI-tränaren Daniel Friberg om 19-åringen.

Däremot blir det inget spel i MAI för Hampus Golstrand som flyttat till Mjölby från Skåne. Golstrand, med meriter från division 2, har sagt nej till en satsning.

Truppen inför kommande division 3-spel är nu i det närmaste spikad.

– Det ser väldigt bra ut. Vi är klara med allt i princip och håller endast öppet på någon position om något bra dyker upp, säger Daniel Friberg till klubbens hemsida.