Hellqvist kommer senast från Boxholm, men har även spelat i Motala AIF och LSW.

Tränarduon Daniel Friberg och Kenny Lundgren kommenterar på klubbens hemsida:

– Edvin är en spelare som vi ville ha redan förra året och är väldigt glada att han väljer oss nu. Han är en modern ytterback som har sina styrkor i positionsspelet, passningsspelet och snabbheten. I vår miljö är vi övertygade om att han kommer ta ytterligare kliv.

Från Skåne ansluter anfallaren Hampus Golstrand, 21 år. Golstrand är en mycket spännande spelare som senast spelade i Nosaby i division 2, men som har meriter från junior och U 21-spel i Trelleborgs FF.

Lundgren och Friberg säger till hemsidan:

– Han har nyligen flyttat till Mjölby och varit klar för oss en tid. Vi hälsar Hampus varmt välkommen. Han är en skolad spelare då han tillhört Trelleborg från junior till U21 och även tränat med A-truppen. Efter Trelleborg gjorde han några framträdanden i Nosaby och är nu klar för oss efter en tids uppehåll från fotbollen. Hampus, som mäter hela 196 centimeter, kan spela på flera positioner men är i grunden anfallare.

Spelare nummer tre som nu är klar för Mjölby AI kommer från LSW i Motala. Eden Iradukunda, 21, kan användas på flera positioner.

– När vi mött LSW i år har han varit deras bästa spelare i båda matcherna. En spelare som kan spela på alla offensiva positioner och är kreativ och väldigt bollskicklig, säger Kenny Lundgren och Daniel Friberg.

Truppen till 2019 börjar bli klar, men än finns ett par spännande namn som är nära spel i gula tröjan, skriver MAI på sin hemsida.